Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΤΤΑΛΟΣ ΑΟ. - Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 56-60



To ξεκίνημα του 2015 βρήκε την ομάδα μας να παίρνει το ροζ χαρτί εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Καματερού.

Από την αρχή φάνηκαν και οι 2 ομάδες επηρεασμένες από την διακοπή του πρωταθλήματος παίζοντας χαλαρές άμυνες και κάνοντας πολλά λάθη.Παρόλαυτα, στο δεύτερο δεκάλεπτο σφίξαμε την άμυνα και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις επιθετικές ενέργειες του Νο.8 και του Νο.9 των αντιπάλων με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μικρό συνεχόμενο προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή δουλειά ελέγχοντας τα ριμπάουντ και με πολύ καλές αμυντικές συνεργασίες. Στην συνέχεια τρέξαμε και πιέσαμε βγάζοντας τους αντιπάλους μας να κάνουν λάθη. Οι παίχτες μας δείξανε την εμπειρία τους, κάνοντας ορθές επιθέσεις στο τέλος με καθαρό μυαλό και παίζοντας πολύ αποτελεσματική άμυνα. Έτσι το ματς τελείωσε 56-60 απέναντι σε μια καλή ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Επόμενο ματς ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ  (16/1, 21:30) απέναντι στην ΑΕΚ Περιστερίου. Η παρουσία όλων και η υποστήριξή σας στην ομάδα μας και σε αυτήν της την προσπάθεια είναι απαραίτητη......!  

Aτταλός Α.Ο (Τσικλήρας,Τριτζάλης): Κατσικιώτης, Ψυχάρης, Μάρκος 2, Μπαλάνος 9, Κοντοές 22, Θάνος 7, Τσιρώνης 11(1), Αχτίπης 5, Πολίτης, Παπακωνσταντίνου, Αλεξόπουλος.

Γ.Σ Παλλήνης (Τελακής, Καρακατσάνης): Γωγούλης 16(1), Λάππας 2, Γιαννακόπουλος, Βουλουμάνος 15, Κολοβός 2, Δολιανίτης, Πλαγιαννάκος 7(1), Δεδούσης 2, Πανταζής 1, Φωτίου, Παπαδόπουλος, Γυφτοκώστας 15. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου