Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Γ.Σ.ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ)

Νίκη και για τις δύο ομάδες μας 42-35 (παιδικό) και 57-49 (εφηβικό) απέναντι στο γειτονικό σύλλογο του Γέρακα.
Η παιδική μας ομάδα ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και τελείωσε το ημίχρονο με το σκορ 26-14.Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο μειώνοντας το σκορ, αλλά δεν χάσαμε ποτέ τον έλεγχο του παιχνιδιού καταλήγοντας στο 42-35. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που άφησαν όλους τους θεατές ευχαριστημένους
Στο παιχνίδι του εφηβικού, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες των Τσίγκανου (διάστρεμμα) και Σιντόση (προσωπικούς λόγους) αλλά οι υπόλοιποι παίχτες αναπλήρωσαν τα κενά τους.
Με ομαδική δουλειά και συνοχή (κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει πολύ φέτος), παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Έγιναν πολλές λάθος πάσες και δεχτήκαμε πολλά κλεψίματα  κρατώντας την ομάδα του Γέρακα στο παιχνίδι. Το ματς πήγε πόντο πόντο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως με υπομονή, σωστές επιλογές και κατά κύριο λόγο καθαρό μυαλό, έφτασε η διαφορά στους 8 πόντους.
Επόμενο ματς σε 15 μέρες (5/11/11, ώρα 19:30 παιδικό και 20:45 εφηβικό) εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΟΚ Χαλανδρίου.

Α.Ο ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΑΝΤΡΙΚΟ 21/10/2011)

Νίκη της ομάδας μας με 47-60 στο κλειστό του Χολαργού απέναντι στους μαχητικούς πιτσιρικάδες της ομώνυμης ομάδας. Εμείς είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη, 12 στο σύνολο, χαλαρή άμυνα και χαλαρές διαθέσεις.
Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αισθητά σε άμυνα και επίθεση, παρόλο που είχαμε κάποια διαστήματα αδράνειας, κρατώντας την διαφορά όλη την ώρα πάνω από 10 πόντους. Η γενική εικόνα ήταν σχετικά καλή, αλλά κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι χρειάζεται περισσότερη προσήλωση, προσπάθεια και δουλειά από όλους για την επίτευξη του στόχου.
Επόμενο ραντεβού σε 2 βδομάδες (4/11/11, ώρα 21:00), στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη ομάδα των Γλυκών Νερών.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ- ΣΠΑΤΑ (ΦΙΛΙΚΟ) 57-49

Η αντρική ομάδα της Παλλήνης έπαιξε φιλικό προετοιμασίας με τα Σπάτα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ, εν όψη του  αγώνα της Παρασκευής με τον Χολαργό.
Το ματς ξεκίνησε δυνατά με την ομάδα μας  να έχει κέφι και να πιέζει, να τρέχει και τελειώνει τις φάσεις με σοβαρότητα. Οι αυτοματισμοί λειτούργησαν όπως έπρεπε και παίξαμε πολύ ομαδικά.
Στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου είχαμε στην 5άδα 2 πιτσιρικάδες οι οποίοι παρόλο που έκαναν λάθη, έδειξαν να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους. Μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 15 πόντοι διαφορά.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλάξαμε το σχήμα και δόθηκε χρόνος σε 3 πιτσιρικάδες, οι οποίοι είχαν θετική παρουσία. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, αλλα με πολλά περιθώρια βελτίωσης,καθώς η σεζον έπεται δυσκολη...
Συνεχίζουμε λοιπόν με επόμενο ραντεβού την Παρασκευή 21:30 στο γήπεδο του Χολαργού.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γ.Σ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ)

Μια απογοητευτική Κυριακάτικη μέρα μιας και τα 2 τμήματα μας χάσανε στα Βριλήσσια.

Το Παιδικό προσπάθησε και κόντραρε το ματς παρόλες τις απουσίες (Τσιόρτας και Δρίμτζας). Τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι 2 ομάδες ήταν κοντά, αλλά κατά το 4ο δεκάλεπτο "έπεσαν οι ασφάλειες"  και το σκορ άνοιξε και έφτασε στο 48 - 32.

Στο Εφηβικό η ομάδα ήταν παρούσα-απούσα. Το σώμα ήταν παρών αλλά η ψυχή και το μυαλό όχι. Όλη τη διάρκεια το παιχνιδιού η "ομάδα" μας βρισκόταν πίσω στο σκορ, με ένα ή δύο παίχτες να παλεύουν. Πάρα πολλά λάθη και χώρις προσωπική άμυνα και block out. Το σκορ ήρθε 64-40 χωρίς πολλά πολλά. Η συνέχεια άγνωστη προς όλους μας, μιας και δεν γνωρίζουμε που θα φτάσουν οι ήττες αυτές.
  

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗ-ΠΙΚΕΡΜΙ: 70-58

Νίκη στην πρεμιέρα για την ομάδα μας με 12 πόντους διαφορά με μέτρια εμφάνιση. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η πίεση καταδιαστήματα αλλά και τα λάθη και οι λάθος επιλογές. Στα πρώτα 30' η ομάδα μας ήταν μπροστά με 16-18 πόντους. Μετά στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πικερμίου πάλεψε να μειώσει την διαφορά (6 πόντους) μιας και είχε χαλαρώσει η ομάδα μας, όμως η διαφορά εμπειρίας με σωστές επιλογές στην επίθεση και άμυνα έφερε το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης πρέπει να αναφερθούμε ότι για άλλο ένα παιχνίδι το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο με οπαδούς μας.
Επόμενο ματς με την ομάδα του Κ.Ο Χολαργού (εφηβικό) εκτός και μετά εντός με Γ.Σ Γλυκών Νερών

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Φτιάξαμε τον δικό μας τόπο συνάντησης. Την γωνιά όπου θα μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες που μας προσφέρει το ομορφότερο άθλημα. Το basketball.
Αυτή η πρωτοβουλία μας είναι για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους φίλους της ομάδος και να ενημερώνουμε για όλα τα δρώμενα, έγκυρα και πιστοποιημένα.
Ευελπιστούμε, να γίνει και σημείο επικοινωνίας με όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες μπάσκετ της Αθήνας και όχι μόνο.
Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας, να συζητάμε, να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά κυρίως να ακούμε τις δικές σας παρατηρήσεις για να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι...